fbpx

Представете си аромат, който усещате като свой собствен, мистериозен, но някак познат…и мирише различно на всеки човек, който го носи. Когато ароматът влезе в контакт с кожата ви, има очевидна химическа реакция – така че по същество обонятелният резултат на всеки аромат зависи от това как реагира с всичко, което съставя естествената миризма на тялото ви – телесната температура, баланса на pH и много други. 

Има и парфюми, които са създадени специално, за да ви помогнат да допълните и обогатите своя естествен аромат. Наричат ги “прозрачни”, защото тяхната цел е да допълват, а не да превземат вашето естествено ухание. Всичко в тези “прозрачни” аромати звучи толкова правилно – минимално, интимно, там, но не наистина. Какво ги прави толкова специални? Ето отговора на този въпрос: 

Шепотът на кожата

Тези аромати са фини. Не можете да се скриете под тях, защото те нежно играят с естествения ви аромат – никога не се опитват да спечелят. Твърде сладко, твърде плодово или твърде силно и химията на тялото се губи. За да бъде един аромат наистина прозрачен и да подобри естествения ви аромат, той трябва да даде достатъчно място за собствената химия на човека.

В основата на “прозрачните” аромати

Някои “прозрачни” аромати също са смесица от съставки, които имитират аромата на кожата. Обикновено парфюмът се състои от три нотки: връхни нотки, сърдечни нотки и основни нотки. Сърдечната нотка съставлява по-голямата част от общия аромат, а също така остава най-дълго. В някои сърцето липсва, за да бъде запълнено от аромата на кожата. Ясно е, че именно вашата кожа съставката, ключова за създаването на вашия собствен аромат. 

Този тип парфюми пропускат силните, остри масла и оставят формулата прозрачна, така че да има способността да хваща други аромати в близост до нея, като този на кожата ви. Ароматът на кожата вероятно ще бъде нещо, напомнящо топла дървесина, бял кехлибар, мускусни нотки и прозрачни цветя. Ето защо в тези парфюми рядко има тежки, силни нотки, като карамфил или ванилия, освен ако не се използват в много малки количества.

Простотата, мекотата и изтънчеността на тези аромати примамват потребителя и хората около него. Тези аромати без пол предизвикват усещане за връзка. Аромат, който ви кара да гадаете всеки път, когато го носите, но все пак се чувства толкова… ваш, е нещо, което всеки трябва да има.

Парфюми създадени за теб!

Ако искате да откриете и “създадете” своя емблематичен аромат, доверете се на луксозни аромати, с които ще създадете впечатление:

Jo Malone

Нишовите парфюми Jo Malone са изключителни, уникални и ще се превърнат във ваше важно модно допълнение. Чрез възможността да ги комбинирате можете да се насладите на усещането за свобода и подчертаете вашата индивидуалност. Получете своя личен ароматен подпис и се обгърнете с някой от ароматите на  Jo Malone! парфюми Jo Malone са изключителни, уникални и ще се превърнат във ваше важно модно допълнение. Чрез възможността да ги комбинирате можете да се насладите на усещането за свобода и подчертаете вашата индивидуалност. Получете своя личен ароматен подпис и се обгърнете с някой от ароматите на  Jo Malone!

Montale Perfumes

Montale създава мъжки, дамски и унисекс аромати, чиитоосновни компоненти са ценни сортове дървета, катотамян, ауд (агар), кедър, сандалово дърво и много другиматериали, използвани от арабските парфюмеристи. Oud Pafums Montale е първата френска линия парфюми, посветени на ауд, кралска съставка в истинския смисъл натази дума и смятан за афродизиак на Изток.

Tiziana Terenzi

Италианския бранд Tiziana Terenzi създава парфюми, вдъхновени от желанието да се запазят най-дълбоките и ценни емоции, които можем да изпитаме. Те са олицетворение на най-съкровените ни мечти и копнежи, които излизат на преден план, в момента в който се впуснем в търсене на себе си. 

Christian Dior

Верен на репутацията си, името на Christian Dior сепревръща в синоним на славното изкуство на парфюма. Dior вижда парфюма като най-добрия аксесоар, последният щрих към един елегантен външния вид. Брандът е един от малкото с вътрешен „нос“ – а довереният парфюмерист Франсоа Демаши все ощепроизвежда аромати за Maison Christian Dior и до днес.

Парфюмът е абсолютен лукс, най-добрият от всички изящни подаръци. (Й.Стефан Йелинек ) “

А ние, от екипа на XY-GIFT.COM бихме добавили изящен подарък в стилна подаръчна опаковка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.