fbpx

Замяна и рекламация

[ultimate_heading main_heading=”Замяна и рекламация” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ line_color=”#d7a959″ margin_design_tab_text=”” line_width=”300″ spacer_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:5px;”]В случай, че клиентa желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на покупката.

Закупените продукти трябва да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Стоката може да бъде върната чрез куриер.

Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента – в брой или по сметка в 14 дневен законоустановен ред.

Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.

При установяване на дефект, можете да върнете дефектните артикули. Ще бъдат заменени с нови, недефектни такива или да ще ви бъде възстановена сумата – по ваш избор.

Моля, оглеждайте стоката за срок на годност, автентичен вид или съдържание, преди да я разпечатате или да нараните целостта на опаковката й. В противен случай замяната й или връщането на сумата, платена за нея, ще се усложни като процедура или времетраене.[/ultimate_heading]

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.